Fair Food Company, de cateringzijde van De Belevingsfabriek Groep

Fair Food Company richt zich al ruim twaalf jaar op duurzame catering voor festivals, bedrijven, overheidsinstellingen, organisaties en locaties. De strategie van De Belevingsfabriek Groep is om steeds meer duurzaam te ondernemen en haar opdrachtgevers op een duurzame manier van dienst te kunnen zijn, Fair Food Company is als cateraar dan ook sterk verduurzaamd. Steeds meer organisaties gaan duurzaam inkopen en ook aan catering en evenementen worden door de opdrachtgevers van de Belevingsfabriek steeds meer duurzame eisen gesteld. 

Fair Food Company is een 'major player' in de publiekscatering (o.a. North Sea Jazz,Mysteryland, , Paaspop, Lowlands). Daarnaast is Fair Food Company de specialist op het gebied van luxe partycatering en foodconcepten. Naast deze twee onderdelen richt Fair Food Company zich op locaties met een zogenaamde jaar-rond exploitatie, een voorbeeld hiervan is Maaspoort Sports & Events waarin Fair Food Company als exclusief cateraar in de breedste zin de partner is en de Belevingsfabriek als organisator en creator betrokken is.

Fair Food Company is een sterk verduurzaamde organisatie met een HACCP gecertificeerde productiekeuken in Cuijk welke actief is in 3 takken van catering:

 

Luxe party catering

Festival catering

- Locatie catering & exploitatie

Groene inrichting - FSE  authentieke gastvrijheid 
Met liefde bereid  Smaken uit het seizoen
 
Voor een voorbeeld van een besloten evenement waar Fair Food Company de duurzame cateringinvulling heeft verzorgd: