1001-nachten in 1001-geuren!

Deze workshop staat geheel in het teken van Marokko! De keuken van Marokko wordt ook wel de keuken van 1001 geuren genoemd. We gaan aan de slag met heerlijke pure gerechten en kruidenmengsels uit het land van melk en honing!!

Tijdens de kookworkshop komen de verschillende invloeden zoals Berbers, Egyptisch, Frans en Joods aan bod. Samen met u stellen we het menu samen. Vervolgens kunnen alle deelnemers aan de slag. Aan het eind van de workshop eet u gezamenlijk een heerlijk diner uit het land van 1001-geuren!!

Locatie: diverse mogelijkheden in Brabant, regio Utrecht, Nijmegen en Randstad

Tijden: 5 uur

Richtprijs € 65,00 p.p.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief dranken (aperitief met hapjes, 4 consumpties en koffie na), ingrediënten, receptenmap, professionele begeleiding, exclusief BTW.

  
 

1001-nachten

Deze gehele avond staat in het teken van het Midden-Oosten. Zo kunt u kiezen voor een echte 1001 nachten sfeer tijdens de workshop. Denk hierbij aan: Waarzegster inclusief mystieke tent, Oosterse dame met theekar, Schoenpoetser, Fakirshow, Buikdansshow, Slangenshow en Aankleding van de ruimte.

Fakirshow 
De Fakirshow is er in verschillende spectaculaire uitvoeringen. O.a met een uitgebreide vuurshow waarin allerlei stunts vertoond worden met brandende fakkels en een wiel van vuur. Miss Nagine hapt de brandende fakkels één voor één uit en laat ook een gast uit het publiek vuur happen. Miss Nagine spuuwt gigantische vlammen van enkele meters lang. Andere onderdelen van de show zijn: glas, glasdansen/springen, dans met zwaard, etc. Kortom een prachtige en indrukwekkende show die het op ieder feest goed doet!

Slangenshow 
Wanneer Miss Nagine de zaal betreed opent zij haar show met een gouden cape waarmee zij een Oosterse dans uitvoert. Vervolgens danst zij verder met twee vuurpotjes waar slangen uit te voorschijn komen. Hierop volgt een waar spektakel als Nagine de spanning opdrijft met slangen van 1 tot wel 5 meter!! Uiteraard word het publiek uitgenodigd om ook eens een reuzenslang vast te houden.

Buikdans show Miss Nagine 
Een waar sprookje uit 1001-nacht. Miss Nagine betreed de zaal gesluierd en danst terwijl een zwaard op haar hoofd balanceert. Dan volgt een sensuele dans met de sluier en laat Miss Nagine de ware kunsten van het buikdansen zien. Twee heren uit het publiek worden in Oosterse sferen verkleed en leren van Miss Nagine een heus buikdansje. Uiteindelijk zal het gehele publiek meedoen aan een Arabisch polonaise. Op en top vermaak voor iedereen!!

Decor animatie waterpijpen roken
Op dit terrasje wat zomaar ergens in Istanbul zou kunnen zijn kunt u genieten van de waterpijp met diverse smaken en terwijl u daarmee bezig bent wordt door Corina een blik in uw toekomst geworpen. Ook zal zij u voorzien van een heerlijk glaasje verse muntthee, als dat geen pure verwennerij is.

Decor animatie Henna-tattoos zetten
In deze Oosterse mystieke tent zal Miss Nagine u voorzien van schitterende henna tattoos. Uit een boek kunt u zelf de prachtigste afbeeldingen uitzoeken en zelf bepalen of u deze henna tattoo op arm, hand, buik of rug wilt.