East meets West

Dit unieke lifestyle concept van De BelevingsFabriek brengt het beste van beide werelden bij elkaar. Niet alleen op het bekende culinaire vlak zullen de Oosterse en Westerse keuken elkaar aanvullen, maar ook op het gebied van entertainment en decoratie. Strakke vormen, donkere kleuren, diverse warme houtsoorten en rustige muziek worden gecombineerd met pittige curry´s, rijst en oud Europese zoetigheden.

Het mystieke Oosten heeft altijd tot de verbeelding gesproken. De ongrijpbare wijsheden en wonderbaarlijke ingrediënten hebben het westen immer geïnspireerd. Het even snel ontwikkelende Westen, dat eveneens gebaseerd is op een eeuwen oude traditie, heeft ook altijd kunnen rekenen op nieuwsgierigheid uit het Oosten. Het beste van deze twee totaal verschillende werelden, die elkaar nodig hadden om te groeien, is de inspiratie waarop dit concept is gebaseerd.

In een moderne omgeving van donker hout, matglas en roestvrij staal zullen de invloeden van beide werelden voelbaar zijn waardoor uw gast zich direct thuis zal voelen. De magische zonsopgang in het Oosten en de Westerse zonsondergang zullen de ruimte verwarmen met hun zachte kleurtinten. De D.J. draait heerlijke Oosterse muziek met Westerse beats waarop het gemakkelijk ontmoeten is en later op de avond zal deze muziekvirtuoos het volume wat opendraaien waardoor er ook gedanst kan worden.

 Waar de muziek het voedsel voor de oren is, zal de entourage een lust zijn voor het oog. Door de menshoge visualisaties van het oude en moderne Oosten en Westen zal de gast zich ook in deze wereld wanen. Al bij binnenkomst zal de neus geprikkeld worden door de vele verse specerijen die de ruimte vullen met hun rijke geur.
Op culinair gebied zal het Westerse verloop van de maaltijd worden genomen als rode draad van deze inspirerende maaltijd waarbij de combinatie van de twee werelden tot verrassende resultaten leidt.

Koks zullen de gerechten direct voor u klaarmaken, waarbij u zelf diverse ingrediënten van verse specerijen kunt samen stellen. Prachtig opgemaakt op kleurrijk serviesgoed krijgt u de uitgelezen combinatie van East meets West.

Deze, op zich volledige, basis kan op alle gebieden worden uitgebreid: als eerste entertainment aanvulling op dit concept stellen we een V.J. voor die met haar beelden het schone van beide werelden voor de gast kan toveren.
Daarnaast kan er live entertainment worden toegevoegd in de vorm van een Westerse zanger(es), een Oosterse fakir, een slangenvrouw, danseressen maar bijvoorbeeld ook een Thaise massage waarbij de vrouwen letterlijk over je rug lopen.

Hiermee heeft De BelevingsFabriek een basisconcept ontwikkeld dat ingezet kan worden voor groepen vanaf 100 personen die echt iets speciaals willen. Genoeg elementen zijn open gelaten zodat u dit geheel naar uw eigen wensen en doelstellingen kunt personaliseren.

Het is geen doorsnee productie maar een internationaal georiënteerd evenement waarbij de gast en de beleving centraal staan.