Stijlvolle Italiaanse catering, La Dolce Vita!

Wie geniet er niet van de gedachte weg te zwijmelen met een glas goede wijn op een ligstoel op het Toscaanse platteland? Met 'La Dolce Vita' wordt de authentieke Italiaanse keuken naar uw evenement gehaald! Wat telt is de beleving, de echte authentieke Italiaanse smaken en de herkenbaarheid.  

Ons La Dolce Vita concept is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1960 van de Italiaanse regisseur Federico Fellini. De film speelt zich af in la dolce vita van de high society in Rome in de jaren '50.  De hoofdpersoon in de film gaat van het ene extravagante feest over naar het volgende. Vol met de mooiste vrouwen, playboys en filmsterren! Kortom één en al sensatie. Dit is ook terug te vinden in de samenstelling van onze gerechten. Je proeft hier de pure smaken van Italië.

La Dolce Vita Italian sea food Italian Prosciutto 

Echte Italiaanse hapjes & gerechten, pasta direct geserveerd vanuit een grote Parmigiano, espresso vanaf de orginele Italiaanse Piaggio, authentieke gastvrijheid binnen een aansprekende, moderne inrichting met veel kleur. Dat is La Dolce Vita door ons vertaald, laat u verrassen en inspireren door de Italiaanse manier van feest vieren.