Locatie: Kasteel Ophemert

Dit mooie kasteel is een excellente locatie voor seminars, vergaderingen, presentaties, feesten en relatiemarketing evenementen. Daarnaast is de regio uitermate geschikt voor activiteitenprogramma's.
Kasteel Ophemert biedt u alles wat u van een kasteel verwacht. Een vorstelijke omgeving met een aantal mooie ruime zalen, een prachtige buitenplaats en een riante tuin. De keuken van Kasteel Ophemert is niet alleen van hoge kwaliteit, maar gebruikt ook producten en ingrediënten die zoveel mogelijk direct betrokken worden uit de Betuwse regio. Zo wordt Kasteel Ophemert uw duurzame keus voor een onvergetelijke aangelegenheid.

Kasteel Ophemert Kasteel tuin

Een voorbeeld invulling - feestavond

Ontvangst....

Op de binnenplaats branden de vuurkorven en uw gasten worden verwelkomd. Uw gezelschap wordt buiten bij de ingang van het kasteel ontvangen door uw gastheer: Lakei Ferdinand en zijn hofdame. Vol overgave maakt hij al parade voor het prachtige programma dat u, later die avond staat te wachten. Uiteraard is de kasteelheer met zijn ervaring en charisma dé ideale gastheer voor u; Het idee van welkom zijn wordt vanaf nu een statement. Na de woorden van warm welkom, gaan de deuren van het kasteel voor u open en wordt u met alle egards binnen onthaald. 

Old meets New...

In deze locatie uit het jaar 1400 wisselen de klassieke elementen de moderne af. Hoge plafonds, marmere en houten vloeren maar moderne statafels, lounge meubilair en LED sfeerverlichting. 

Programma...

Tijdens het programma, waarin in heerlijk walking dinner geserveerd wordt, wisselen moderne klanken van een DJ en een klassiek optreden elkaar af. Lounge klanken tijdens het eten en daar komt opeens een hofdame binnen en zingt een aria. Klassiek ontmoet pop en telkens verrast het programma, zowel culinair als op het gebied van entertainment.

Na het walking dinner zwelt de muziek van de Discothéque aan. De klassieke magiër zorgt voor vermakelijke momenten aan de tafels en uw gasten kunnen genieten aan de moderne cocktailbar. Ervaar de warmte van weleer en ervaar de moderne gastvrijheid binnen deze prachtige klassieke locatie met een moderne en lounge inrichting.

Ferndiand en zijn hofdame zullen de avond afsluiten, uw gasten uitzwaaien en een behouden terugreis wensen.


Hofdame Madamme Antoinette Kasteel Ophemert
Warm welkom Lakei, uw gastheer