Sail & Dine in Breda

Breda is omgeven door water. Door mee te varen op een van onze fantastische sloepen kunt u heerlijk genieten van alle kwaliteiten die Breda te bieden heeft. Wij kunnen uw evenement verzorgen, aanvullen en afmaken! Een sloep huren is ideaal met relaties, collega's of vrienden. Het Sail & Dine arrangement maakt een gezellige tocht door Breda waarna u in een top restaurant een 3-gangen diner geserveerd krijgt. Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Sail & Dine
Maak een gezellige tocht met een luxe sloep, gevaren door een ervaren schipper en geniet daarna van een culinair 3-gangendiner. Ideaal als familie uitstapje, personeelsuitje of zakelijk met uw klanten. Het arrangement bestaat uit een rondvaart van ongeveer een uur door de singels van Breda met bubbles en amuse aan boord. Vervolgens geniet u in het restaurant van een 3-gangen keuzediner. Optioneel is het mogelijk om een drankenarrangement te boeken.
Prijzen zijn afhankelijk van het aantal personen en uw wensen. Wij maken graag een offerte op maat.

Overige mogelijkheden
Er zijn diverse mogelijkheden om uw uitje naar wens in te vullen. Zo zijn er verschillende sloepen variërend van 12 personen tot 25 personen. Natuurlijk kunnen de boten ook gecombineerd worden met elkaar. Naast een tochtje op de sloepen kunt u ook kiezen voor een arrangement, denk hierbij aan:
- Lunch
- High Tea
- Borrel
- BBQ
- Tapas
- Poker
- Cocktail-workshop
- Wijn proeverij