Entertainment concept TI AMO

Uw gezelschap wordt buiten bij de ingang van het theater ontvangen door uw gastheer: Theaterman Fernand en zijn 2 assistentes. Vol overgave maakt hij al parade voor het prachtige programma dat u, later die avond staat te wachten. Uiteraard is Fernand met zijn ervaring en charisma dé ideale gastheer voor u en het idee van welkom zijn wordt vanaf nu een statement. Na de woorden TI AMO, gaan de deuren van het theater voor u open en wordt u met alle egards binnen onthaald.

   

Prachtige hostesses onder de bezielende leiding van Madame Bienvenue, verwelkomen u. Onderweg naar de foyer, komt u als u goed kijkt, al enkele rariteiten en gezelligheid tegen. In iedere Loge zal Fernand samen met zijn charmante assistentes verschijnen. Hij heet u welkom en opent het TI AMO Culinairo. Een heerlijk buffet, waar u zelf een keuze kunt maken uit de diversiteit aan culinaire hoogstandjes.

Na het buffet is het tijd voor TI AMO !! Na een korte uitleg van Fernand wordt u per loge uitgenodigd richting theater te gaan. Als iedereen plaats heeft genomen, wordt u opgewarmd door de publieksopwarmer. De wave, applaus, oe's en ah's worden vakkundig doorgenomen voordat de voorstelling begint. Het licht in de zaal dimt en de Spot gaat aan ... Wat u o.a. kunt verwachten: Een voorstelling, die bestaat uit verschillende elementen, die naadloos in elkaar over lopen: Diverse disciplines, prachtige stemmen, ritmiek, verbazing, interactie en natuurlijk een lach, alles zit in de voorstelling TI AMO.

Fernand kondigt na de finale de TI AMO Afterparty aan. Deze zal in de Foyers plaats vinden. Onder het genot van een lekker drankje kunt u genieten van een centraal optreden. Lekker Hollands, lekker meezingen, lekker genieten!! Fernand zal de avond afsluiten en samen met zijn assistentes uw gasten uitzwaaien. En kijk er niet vreemd van op, als er aan het einde van deze heerlijke avond TI AMO geroepen wordt!

Locatie:

Dit programma is speciaal geschreven voor Theater de Maagd in Bergen op Zoom. Maar natuurlijk is dit ook mogelijk in diverse andere theaters in Nederland, afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.