WINTER BRILJANT 

Elegant, zwoel, extreem of trendy. Uitgedacht en ingepast. Alles kan en alles mag. Laat u inspireren en geniet ervan. Speciaal bedacht en uitgewerkt voor u, op maat gemaakt. Lekker eten en drinken, top entertainment met maximale klanken, melodieus, uniek en bijzonder en zonder overheersend te zijn. Design en meubilair met oog voor vorm, detail en inhoud samengebracht in uw eigen setting. Kortom een bijzondere ambiance waar mensen zich goed voelen. Eenvoudig, strak, nostalgisch, gedurfd of over-the-top. Een totaal beleving waarbij geur, kleur, smaak, design en geluid op elkaar zijn afgestemd. Dit heeft alles met gevoel te maken, met emotie en verbeelding, kortom met BELEVING.

  

     Eigentijdse inrichting

Toegankelijkheid is het toverwoord, voor ieder wat wils, de kunst van het weglaten, open en eerlijk, bijzonder maar perfect in haar eenvoud. Opbouwend naar het einde van de avond, zowel op het gebied van eten en drinken als op het gebied van entertainment.

Winter Briljant is een uniek concept waarbij uw gasten keer op keer verrast worden door bijzondere sferen, kaarslicht, eten en entertainment. Door licht, eigentijds strak en wit meubilair met glazen bovenbladen, kleurrijke decoraties, een super locatie en trendy eten en drinken waarbij wij kijken naar het seizoen creëren we een sfeer die u en uw gasten nooit meer vergeten. 

    

 Laat u inspireren door onze conceptmakers en stuur ons een mail