Winter Teambuilding

WAARSCHUWING!
Wanneer u overweegt een teambuilding-activiteit te organiseren in de wintermaanden, willen we u wijzen op het volgende. De winter-activiteiten kunnen serieuze gevolgen hebben voor uw team! Het is mogelijk dat deelnemers enkele dagen na de activiteit plotselinge, oncontroleerbare behoefte aan spanning, actie en avontuur ervaren. Symptomen hiervan kunnen zijn: een sterke neiging tot vuur maken, het tekenen van sneeuwpoppetjes of langlaufend door de gangen lopen. Wij adviseren met klem in geen geval hieraan toe te geven. Breng uzelf en anderen niet in gevaar!
 

    
Winter Games
Heeft u ooit wel eens gedroomd van een Olympische medaille? Grijp dan nu uw kans en doe mee aan de Winter Games! Een actieve teambuilding waarin wij u in winterse sferen brengen met een combinatie van ludieke en spectaculaire winterspelen. Wat dacht u van een bobslee start, sneeuwpop bouwen of een echte biatlon!

Strijd der Elementen
Bij dit spel gaat u op zoek naar het vijfde element! Het is naast een leuke activiteit, ook nuttig voor de ontwikkeling van uw personeel en uw bedrijf. Tijdens dit dynamische spel proberen de teams de kwaliteiten van de teamleden te benutten tijdens droom-, denk-, durf- en doe-opdrachten. Welke teams gaan in de finale letterlijk voor elkaar door het vuur?

Boogschiet-Oriëntatie
Ideaal om een frisse neus te halen! Een korte, laagdrempelige activiteit waarbij u in teams op ballonnen gaat schieten met handboog of kruisboog. Vervolgens gaan de teams met GPS, kompas en coördinaat op zoek naar puzzelopdrachten in de omgeving. Welk team zit na de finale als eerste aan de warme glühwein?

Masterplan
Bent u als team in staat om de tijdbom te ontmantelen? Om deze missie te laten slagen is een strategische planning vereist. De teams worden geconfronteerd met opdrachten waarbij de inzet én competenties van elk teamlid van essentieel belang zijn.

Neem snel contact met ons op voor meer informatie.